Muut palvelut

Juhlat

Voit vuokrata Dönsby B&B:n tiloja kaiken laisiin juhliin. Salin juhlapöydän ympärille mahtuu noin 15 henkilöä ja yhdessä radiokamarin kanssa on mahdollista järjestää juhlat 25 henkilölle.Juhliin joissa kaikki eivät tarvitse istumapaikkaa voi tietysti kutsua paljon enemmän vieraita! Caterin-palvelun voi valita mistä tahansa ravintolasta Karjaalta. Pihamaan tilat voi vuokrata myös häihin ja silloin tilaajan tulee itse hankkia juhlateltta, pöydät ja tuolit. On myös mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja kursseihin.

Pitkäaikamajoitus

Syyskuun alusta toukokuun loppuun asti on mahdollista tehdä pitkäaikaisvarauksia Dönsby B&B:ssä. On mahdollista varata huone BB:ssa kuukauden ajaksi tai pitemmäksikin ajaksi, esimerkiksi lukuvuoden ajaksi. Huone yhdelle:550 euro/kuukausi Huone kahdelle: 700 euro/kuukausi Hintoihin sisältyy huoneen siivous kerran kuukaudessa, liinavaatteet, pyyhkeet, internetliittymä, sähkö, vesi, pesukoneen ja kuivausrummun käyttömahdollisuus ja minikeittiö käyttö. Huoneet ovat kalustettuja ja sängyissä on peitto ja tyynyt. Jos haluatte varata huoneen tai saada enemmän tietoa ottakaa yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Pitkäaikaismajoitus" tai soittakaa numeroon +358 50 5379584. Huom! Kuukausihinta koskee vain majoitusta joka on kuukauden pituinen tai pidempi, muuten tavalliset B&B-hinnat pätevät.

Astiaston vuokraaminen

Järjestättekö juhlan jossakin muussa paikassa ja haluatteko vuokrata astiat? Ei hätää, meillä on astiastot 50 hengelle.

Opas

Tarvitsetteko opasta Raaaseporissa? Olen auktorisoitu opas ja autan teitä mielellään löytämään kotikaupunkini helmet! Ota yhteyttä, niin puhumme lisää!

Tarvitsetteko marjastus- tai sienestysopasta lähimetsissä, jotka pursuavat luonnon antimia? Järjestän mielellään oppaan, joka tuntee lähimetsät kuin omat taskunsa!

Dönsby Insta

Facebook

Varaa Huone


Copyright Dönsby Bed and Breakfast Kb © 2014. All Rights Reserved.