Dönsby B&B odottaa sinua!

Dönsby Bed and Breakfast toimii vanhassa maalaistalossa Raaseporissa, joka on taannoin muutettu viehättäväksi aamiaismajoitusta tarjoavaksi Peti- ja Puuropaikaksi. Dönsby sijaitsee perinteisessä länsiuusmaalaisessa maaseutumaisemassa, kuitenkin vain kolmen kilometrin päässä Karjaan keskustasta. Tarjoamme majoitusta kymmenelle hengelle neljässä eri huoneessa, joista kaikista aukeavat kauniit näkymät luontoon.Talvisesonkina, syyskuu- toukukuu, emme tarjota aamiaista mutta voitte käyttää minikeittiötä.

Dönsbystä ei ole pitkä matka erilaisiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin nähtävyyksiin. Raaseporin linna, Billnäsin kylä, Mustion kartano ja Fiskarsin kylä ovat mielenkiintoisia kohteita lähellä. Karjaa sijaitsee Turun ja Helsingin välillä, tunnin junamatkan päässä molemmista.

Dönsbyn B&B on erinomainen paikka esimerkiksi perheille, jotka haluavat majoittua maaseudun rauhallisessa ympäristössä mutta haluavat silti olla lähellä aktiviteetteja.

Tervetuloa Dönsbyhyn!

Toivottaa Nora ja pojat

Noras B&B is the most peaceful place in the world. The authenticity of the house made me feel living in the past, like in the books of Astrid Lindgreen.
— Sabine