En dag i Hangö

Som egenföretagare har jag inga lillajulsfester, summer kick off, reakreationsdagar etc. Så jag får göra de på mitt sätt! Jag frågade en kompis om hon var med på "företagets rekreationsdag" till Hangö spa och hon sa ja!

Frukost

Vi började dagen på hennes arbetsrum i Ekenäs. Vilken fantastiskt vacker plats att ha sitt arbetsrum på! Havet på ena sidan och gamla stan på andra. Vi åt frukost (bland annat mitt hembakta bröd) och pratade bort en timme. Sedan körde vi till Hangö. Jag har haft en föreställning om att det är långt till Hangö från Karis, men det är kortare än vad jag trodde. Vägen är dessutom mycket vacker. Vi körde rakt till Regatta spa. Jag är inte superförtjust i simhallar utan föredrar sjöar. Men Regattas simhall känns så otroligt lyxig och välkomnande att till och med jag trivs. Och poolen, åh poolen! Så skönt att simma där, akustiken är fantastisk och så har den ju havsutsikt. Bara det alltså. 

spa
hangö

Vi åt lunch i Cafferiet som är precis intill Regatta Spa. God laxsoppa och en glutenfri bakelse gör mig alltid glad. Efter lunchen hade vi bokat tid till själva spa-avdelningen. Förra gången tog vi en lång och gudomlig helkroppsbehandling. Nu valde vi båda Lift express. Jag var inställd på att den skulle vara kort, men låg och njöt i vad som kändes mycket längre än 25 minuter. Jag kände mig som pånyttfödd efteråt. 

Nora

Sedan hemåt igen! Resan tog ca 45 minuter, sen var jag hemma i vackra Dönsby igen. Under lågsäsongen är det bra för mig att ta tid för sånthär. Uppleva närturism, umgås med vänner, koppla av.