Saknaden efter djur

Förra hösten var tuff på många sätt, ett av dem var att mina djur togs av vildare djur. Räven grävde sig igenom golvet och nappade åt sig ankorna. Mina dvärghöns tror jag blev attackerade av en stor råtta. Golven i djurhusen var tydligen inte tillräckligt täta. Nu när snön lämnar gården bar längtar jag efter att få släppa ut djuren på grönbete. Att få dem gå omkring och sprätta på gården är något som tillfredsställer en gammal bondsk gen i mig. Att få plocka dagsfärska ägg och äta ankägg till lunch är livskvalitet. Jag har kollat in tori.fi för nya höns men det är svårt! Vi kommer antagligen att stanna en längre period i Italien nästa höst så jag har svårt att bestämma mig för hur djursituationen ska bli. Om jag skaffar djur igen ska jag definitivt skydda golvet bättre.

De här godningarna tog en hund på rymmen förra våren. Saknar dem så <3

De här godningarna tog en hund på rymmen förra våren. Saknar dem så <3

Tupparna var jag tvungen att avliva pga att de var våldsamma, hönorna gav jag tillbaka. Fina Calimera! Tänk, det här var i slutet av mars för fyra år sedan.

Tupparna var jag tvungen att avliva pga att de var våldsamma, hönorna gav jag tillbaka. Fina Calimera! Tänk, det här var i slutet av mars för fyra år sedan.