Det blir ett café i år igen!

Hela våren har jag gått och väntat, nu vet jag äntligen hur sommaren kommer att bli! Jag kan ta ett djupt andetag och släppa en tyngd från axlarna. En praktikant kommer till Dönsby för hela två månader. Det betyder oerhört mycket för mig. Jag får hjälp med det dagliga arbetet, alltså att städa, bädda, se till att allting är i ordning. Kanske praktikanten till och med kan göra frukost någon morgon.

blåbärskaka

 

Främst betyder det att vi kan öppna cafét i år igen! Förra sommaren blev det lite för mycket av det goda för mig, för mycket roligt B&B jobb och för mycket roligt café- jobb. Nu kan jag baka för caféet medan praktikanten städar rummen. Hurra! Att ha café är ungefär det roligaste som finns. 

Ikväll ska vi planera lite mer kring öppethållningstider, jag återkommer!