Huoneet

Dönsby B&Bssä on neljä makuuhuonetta. Vihreä ja Punainen huone sijaitsevat yläkerrassa ja niillä on yhteiset kylpyhuonetilat. Pikkukamari ja Radiokamari sijaitsevat alakerrassa ja niillä on yhteinen kylpyhuone. 

Vieraitten käytössä on yläkerroksessa minikeittiö. jossa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Siellä on myös astiat. Alakerrassa löytyy olohuone jossa vieraat voivat esimerkiksi katsella TV:tä. Talossa on ilmainen, langaton netti. Kesällä pihalla voi grillata ja nauttia Suomen kesästä!

DSC_2386.JPG

Vihreä Huone

Vihreässä huoneessa on kaksi sänkyä ja mahdollisuus kahteen lisäsänkyyn jotta koko perhe mahtuisi samaan huoneeseen. Huoneesta on mahtava näkymä Kirkkojärvelle. Eläimet eivät ole sallittuja tähän huoneeseen.

Aikanaan kokonainen perhe asui vihreässä huoneessa, jossa oli puuhella ja muuta tarpeellista. Perheen vanhemmat työskentelivät tilalla. Huone sai uuden ilmeen 2012 jolloin huone sai uudet tapetit ja vanha puulattia otettiin esiin. 

DSC_9716.JPG

Punainen huone

Punaisessa huoneessa on tilaa kahdelle henkilölle kaksoissängyssä, ja lapsella lisäsängyssä. Punainen huone tykkää kotieläimistä!

Punainen huone rakennettiin vuoden 1962 peruskorjauksen yhteydessä ja se toimi makuuhuoneena talon isäntäparille, kunnes he eivät enää jaksaneet nousta ylös rappuja. Vanhat punaiset tapetit ovat olleet huoneessa sitten peruskorjauksen ja antaneet nimen huoneelle. Huone peruskorjattiin 2018.

DSC_6499.JPG

Pikkukamari

Pikkukamarissa on kaksi vuodetta. Pikkukamari on ollut monessa käytössä: viherhuoneena, ompeluhuoneena, makuuhuoneena ja vierashuoneena. Huone on hyvin valoisa ja siitä on myös näkymät sireenipensaille ja kylätielle. Huone sai uuden ilmeen 2016.

Pikkukamarissa myös allergiset voivat nukkua, tänne eläimet ei saa tulla.

DSC_9742.JPG

Radiokamari

Radiokamarissa on tilaa kahdelle henkilölle, joko kaksoissängyssä tai kahdessa erillisessä sängyssä. Toinen sängyistä nousee ja laskee sähköisesti, joten se sopii hyvin ikääntyneillekin vieraille. Huoneesta on kaunis näkymä yli omenapuutarhan. Kotieläimet ovat tervetulleita Radiokamariin!

Radiokamaria voi pitää erikoisena nimenä huoneelle, mutta nimelle löytyy looginen selitys: kun radio aikanaan tuli taloon, oli se huomattava tapaus. Koko maailman tapahtumat tulvivat pienestä laatikosta! Perhe kokoontui huoneeseen radion ääreen kuuntelemaan uutisia ja musiikkia. Huone sai nimensä tästä. Huone on toiminut sekä olohuoneena että makuuhuoneena.