Yleiset kysymykset

Onko huoneissa omat wc:t ja suihkut?

Ei, wc ja suihku ovat aulassa ja ovat yleisessä käytössä

Onko teillä sauna?

Valitettavasti meillä ei ole sauna.

Voinko ottaa kotieläimiä (kissoja, koiria) mukaan Dönsby B&B:hen?

Kotieläimet ovat myös tervetulleita, jos ne käyttäytyvät niin, etteivät ne häiritse muita vieraita. Punainen huone ja Radiokamari ovat tarkoitettuja vieraille, joilla on eläimiä.

Olen allerginen eläimille, onko Dönsby B&B sopiva minulle?

Riippuu siitä, miten vakava allergia on. Eläinvieraat eivät koskaan yövy Pikkukamarissa tai Vihreässä huoneessa, mutta kotieläimiä voi samanaikaisesti olla muissa talon huoneissa.

Minulla on laktoosintoleranssi / minulla on keliakia, löytyykö aamupalapöydästä jotain minullekin?

Puuro on keitetty veteen ja tarjoamme vain laktoositonta maitoa. Jos ilmoitatte meille etukäteen, voimme tarjota teille gluteenitonta leipääkin, mutta puuro ei ole gluteeniton.

Olen vegaani, löytyykö aamupalapöydästä jotain minullekin?

Puuroa voi hyvin syödä, kuten myös leipää. Leipien päälle on tarjoilla on tomaatti- ja kurkkuviipaleita.

Mihin aikaan voin kirjautua sisään?

Huoneen saat käyttöösi kello 15 jälkeen, mutta voit myös tulla aikaisemmin, saada avaimet ja jättää tavarat säilytyshuoneeseen.

Milloin viimeistään pitää saapua?

Ennen kello 20:tä, mutta poikkeustilanteessa voit tulla myöhemminkin. Soitatahan ja ilmoitat, mihin aikaan tulet. Asumme viereisessä talossa, niinpä emme aina näe milloin vieraat saapuvat.

Voiko B&Bssä syödä iltaruokaa?

Kyllä vain. Yläkerassa on jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin, jotka ovat vieraille tarkoitettuja. Kesäaikaisin voit myös grillata pihalla.

Onko Karjaan keskustassa hyviä ravintoloja?

Totta kai! Jos mielesi tekee pizzaa tai kebabia, niin Pizzeria Darin on hyvä vaihtoehto. Jos haluat vain jotain pientä purtavaa viihtyisässä ympäristössä, niin suosittelemme Café SerendipityäRavintola Brasseriet on oiva ja viihtyisä ravintola. Gastro pubi Köttkontrollen ja ravintola KW ovat myös todella hyvät ravintoloita.